No objects found

About this project

 

In een studentenstudio van Little Manhattan aan de Cornelis Lelylaan en Willem Frogerstraat woon je ideaal: station Lelylaan ligt om de hoek. Vanuit je bed is het maar een paar stappen om met het OV naar de faculteit te gaan en na je studiedag ben je zo weer thuis. Voor je dagelijkse boodschappen hoef je niet ver weg: in een paar minuten fietsen ben je bij het winkelcentrum aan het Delflandplein. Wat wil je studentenhart nog meer!

 

Prijzen

De huurprijs is vanaf 330 euro per maand. Dat is inclusief de kosten voor een uitgebreid servicepakket (elektra, water, verwarming, tv-signaal en snel internet (plug & play)) en na aftrek van huurtoeslag**. Toeslag kun je al aanvragen vanaf 18 jaar. Er zijn ook enkele grotere woningen, geschikt om samen in te wonen. Voor deze grotere woningen kun je vanaf 23 jaar huurtoeslag aanvragen.

 

Kamers
Little Manhattan heeft 295 studio’s met eigen keuken, douche en toilet. Het aanbod bestaat uit:

·       25-28 m2, 330 euro per maand*, huurtoeslag mogelijk vanaf 18 jaar**

·       25-41 m2, 340-380 euro per maand*, huurtoeslag mogelijk vanaf 23 jaar**

*Dat is inclusief de kosten voor een uitgebreid servicepakket (elektra, water, verwarming, tv-signaal en snel internet (plug & play)) en na aftrek van huurtoeslag**.

**Dit is de maximale huurtoeslag. Hoeveel huurtoeslag je krijgt is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Maak een proefberekening op Toeslagen.nl.

 

Het gebouw en de voorzieningen
De 275 studio’s maken deel uit van een totaal van 590 studio’s. In de andere studio’s worden exchange-studenten gehuisvest. De toren telt 23 verdiepingen.

 

Inpandige fietsenstalling: in de afgesloten fietsenstallingen kun je veilig je fiets stallen. Je medebewoners kun je ontmoeten in een van de twee gemeenschappelijke ruimtes.

Supersnel wassen: wassen en drogen is supermakkelijk gemaakt: je laadt met een handige app je wastegoed op en reserveert online een machine in de wasmachineruimte. Je hoeft alleen nog maar je was in de trommel te doen.

 

 

De omgeving
Little Manhattan ligt aan de Cornelis Lelylaan en Willem Frogerstraat, naast Station Lelylaan. Je bent dus in een mum van tijd met het OV op de faculteit of in het centrum.

Voor je dagelijkse boodschappen hoef je niet ver weg: in enkele minuten fietsen ben je bij het winkelcentrum aan het Delflandplein. Niet veel verder weg vind je voorzieningen zoals de Foodhallen op 10 minuten fietsen of OV. In ongeveer een kwartier bereik je ook de winkelstraat Cornelis Schuytstraat en de Ten Katemarkt.

Sporten kan in de buurt: in de sporthal van het Calvijncollege aan de Pieter Calandstraat. Even de rust van de natuur opzoeken? Dan wandel je zo naar het Rembrandtpark of, voor een groter blokje om, naar het beroemde Vondelpark of het Sloterpark.

Little Manhattan bevat ook 279 woningen voor ‘young professionals’. Dit zijn jongeren die afgestudeerd zijn en aan de basis staan van hun carrière. Geïnteresseerden in de woningen voor young professionals kunnen contact opnemen met IC Netherlands: www.ic-netherlands.com.


General

  • City AMSTERDAM

Features

  • Dwelling Type Studentenwoningen