No objects found

About this project

Betaalbaar wonen in een studio in Amsterdam, in een dynamische omgeving bij ’t IJ en met een goede verbinding naar Centraal Station? Dat kan op Zeeburgereiland.

Je hebt een eigen keuken, douche en toilet. De huurprijzen lopen uiteen van 324 tot 360 euro per maand. Dat is inclusief de kosten voor een uitgebreid servicepakket (elektra, water, verwarming, tv-signaal en snel internet (plug & play)) en na aftrek van huurtoeslag (voor een groot deel van de studio’s mogelijk vanaf 18 jaar).

 

De kamers
Het aanbod bestaat uit:

·       studio’s, 21-25 m2: ca. €324*

·       studio’s, 25-27 m2: ca. €336-€343**

·       studio’s, 28-31 m2: ca. €360**

* De prijzen zijn inclusief de kosten voor een uitgebreid servicepakket (elektra, water, verwarming, tv-signaal en snel internet (plug & play)) en huurtoeslag vanaf 18 jaar.

** De prijzen zijn inclusief de kosten voor een uitgebreid servicepakket (elektra, water, verwarming, tv-signaal en snel internet (plug&play)) en huurtoeslag vanaf 23 jaar.

 

Heb je interesse? Schrijf je dan in op ROOM.nl en houd dan het woonaanbod van DUWO in de gaten.

 

Het gebouw en voorzieningen
Deze ‘Smiley’ aan de Kees Broekmanstraat dankt zijn bijnaam aan de gekromde vorm en opvallende gevelritmiek met verschillende niveaus. Door de kromming ontstaan privéterrassen voor individuele bewoners aan de zuidzijde. Rond de privéterrassen ligt een dakterras waar je andere bewoners kunt ontmoeten.

Het gebouw heeft 364 studentenwoningen verdeeld over 6 verdiepingen.

Je kunt je (brom)fiets veilig stallen in de inpandige fietsenberging of bromfietsstalling. Wassen en drogen is supermakkelijk gemaakt: je laadt online je waskaart op en reserveert online een machine. Je hoeft alleen nog maar je was in de trommel te doen. En handig: de wasmachineruimte is voorzien van Wi-Fi.

De omgeving
Het gebouw aan de Kees Broekmanstraat ligt op Zeeburgereiland. Op je route naar je onderwijsinstelling heb je dus een wijds uitzicht over ’t Amsterdamse IJ.

Zeeburgereiland is een stadsgebied in ontwikkeling. Straks is het een bruisende omgeving met 10.000 woningen, scholen, sportvelden, voorzieningen en winkels.


General

  • City AMSTERDAM

Features

  • Dwelling Type Studentenwoningen