No objects found

About this project

 Wil je een betaalbare studio in Amsterdam, in een moderne en dynamische omgeving bij ’t IJ? Dat kan bij DUWO! Op Noord, aan Kraanspoor 21-29, verhuurt DUWO Nieuwdok met 380 studentenstudio’s van 21-24 m2. Je hebt een eigen keuken, douche en toilet.

 

Wil je hier wonen?

Houd dan ons woningaanbod op room.nl in de gaten.

 

Huurprijzen
Voor zo’n 40% van de studio’s kun je huurtoeslag aanvragen vanaf 18 jaar. De kale huurprijs is zo’n 395 euro: daar komen nog servicekosten bij, maar je kunt (max. 177 euro) huurtoeslag aftrekken*.

Voor de andere 60% van de studio’s is de kale huurprijs 510 euro + 97 euro voor een uitgebreid servicepakket (verwarming, warm water, tv-signaal en snel internet). Je zorgt zelf voor de aanvraag van elektra en water (circa 20-25 euro per maand). Je kunt (max. 253 euro) huurtoeslag aftrekken* als je 23 jaar of ouder bent. Ben je jonger dan 23 jaar dan mag je hier ook wonen, maar je kunt dan geen huurtoeslag krijgen.

*De hoogte van de huurtoeslag is afhankelijk van je inkomen. De hoogte van de huurtoeslag kun je controleren op www.toeslagen.nl.

 

Het gebouw en de voorzieningen
Het gebouw heeft een ruime gemeenschappelijke binnenplaats op de tweede etage. Als bewoner mag je gebruik maken van het houten dek op de binnenplaats. De studio’s die direct aan het dek liggen hebben direct toegang tot het dek. Bijna alle woningen hebben een erker.

 

Wassen en drogen is supermakkelijk gemaakt in de centrale wasruimte: je laadt online je waskaart op en reserveert online een machine. Je hoeft alleen nog maar je was in de trommel te doen (wasmiddel inbegrepen). Binnen een half uur is je was klaar .
Uiteraard zijn er ook liften aanwezig en je fiets of scooter kun je stallen in de fietsenstalling onder het gebouw. Op de begane grond en de eerste etage is een ROC gevestigd.

 

De omgeving
Je woont in een hippe, moderne, dynamische omgeving op Amsterdam Noord. Naast de deur ligt een jachthaven, waar o.a. de bekende HISWA-show wordt georganiseerd. De HEMA ligt letterlijk aan de overkant. Binnen 3 minuten lopen ben je bij het bekende restaurant Loetje aan ’t IJ. Nog geen 5 minuten fietsen en je bent bij een PLUS-supermarkt.

De NDSM-pont naar het centrum van Amsterdam ligt op 3 minuten fietsen/8 minuten lopen. Vlakbij de veerpont liggen de IJ-hallen, waar met regelmaat de grootste en sfeervolste vlooienmarkt plaatsvinden.


General

  • City AMSTERDAM

Features

  • Dwelling Type Studentenwoningen

Location on map