Hospiteren gaat gewoon door!

Belangrijke informatie voor als er binnenkort een kamer in jouw huis vrij komt en nieuwe huisgenoten altijd via hospiteren gekozen worden. Ook ten tijde van de coronacrisis kun je gewoon een hospiteeradvertentie plaatsen op ROOM en kandidaten selecteren voor een hospiteerprocedure. Voorlopig is het niet toegestaan om een hospiteeravond in je huis te organiseren. Dit zal tijdelijk ‘digitaal’ moeten plaatsvinden.

We doen hier dus een beroep op je creativiteit. Denk van tevoren goed na over een portal of app waarmee je digitaal bijeenkomsten en gesprekken kunt voeren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan Face Time, Skype, Jitsi Meet: gratis toepassingen die je zelf kunt downloaden en gebruiken. Misschien weet je zelf een nog betere oplossing.

We beseffen ons dat dit een uitdaging is, maar wellicht leidt het ook wel tot verrassende inzichten over de kandidaten en over de manier waarop je iemand selecteert. We zijn erg benieuwd naar de ervaringen.

De termijn voor het vinden van je nieuwe huisgenoot blijft ook hetzelfde, dus wanneer je na 2 weken niemand hebt gevonden, zoekt DUWO een nieuwe huisgenoot voor je.

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden