Gebruik van de gemeenschappelijke ruimten

Het is natuurlijk belangrijk om met elkaar in contact te blijven, te ontspannen en elkaar misschien te helpen met zaken die belangrijk zijn tijdens deze vreemde dagen. Nu er na de aankondiging van de nieuwe coronamaatregelen meer ruimte is om elkaar te ontmoeten, gaan we vanaf 1 juni geleidelijk de common rooms (gemeenschappelijke ruimten) weer openen. DUWO kijkt hierbij nauwkeurig waar dit verantwoord is.

Als gevolg van de coronamaatregelen gelden er wel een aantal belangrijke regels voor common rooms die open zijn. Deze worden aangegeven op de deuren van de common rooms die open staan. In elke gemeenschappelijke ruimte is er een maximum voor het aantal personen dat tegelijkertijd aanwezig kan zijn en 1,5 meter afstand moet altijd gerespecteerd worden.

Verder: het is belangrijk om je handen te wassen bij/voordat je naar binnen gaat. Nies altijd in je elleboog. Ga niet naar de gemeenschappelijke ruimte als je hoest, koorts e.d. hebt. En houd natuurlijk altijd rekening met medebewoners en buren en veroorzaak geen overlast.

Maar vooral: veel plezier samen!

 

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden